Web Analytics Made Easy - Statcounter

آلبوم موسیقی «محمد رسول الله» (ص) به چهار زبان فارسی، کُردی، عربی و ترکی همزمان با سالروز ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و آغاز هفته وحدت منتشر خواهد شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آلبوم موسیقی «محمد رسول الله» (ص) به چهار زبان فارسی، کُردی، عربی و ترکی خوانده شده و توسط امید نیک‌بین صدابرداری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم اکنون پیش فروش نسخه دیجیتالی این آلبوم به خوانندگی و آهنگسازی پیام عزیزی و با تنظیم فردین لاهورپور در سایت‌های موسیقی آغاز شده و نسخه فیزیکی آن نیز مصادف با سالروز ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و آغاز هفته وحدت، در روز دوشنبه ۲۰ آبان ماه جاری در سراسر کشور توزیع خواهد شد.

مراسم رونمایی موسیقی «محمد رسول الله» (ص)، به همت مرکز موسیقی حوزه هنری روز دوشنبه ۲۰ آبان ساعت ۱۸ با حضور عوامل اجرایی و آفرینندگان این اثر هنری، دیگر هنرمندان و مسوولان مرکز موسیقی حوزه هنری در سالن «سوره» واقع در تهران، خیابان حافظ، تقاطع سمیه، حوزه هنری برگزار خواهد شد. شرکت برای تمامی علاقه‌مندان آزاد است.

پیام عزیزی پیش از  این در گفتگویی با خبرگزاری دانشجو گفته بود: مدت 4 سال است که مشغول آهنگسازی آلبوم موسیقی «محمد رسول الله» (ص) هستم که 11 قطعه موسیقایی را شامل می‌شود که عبارتند از: آهنگ «مولا یا صلی وصل» (برده المدیح) با شعر امام محمد بوصیری به زبان عربی که در همه مولودی‌های کُردستان خوانده می‌شود، آهنگ «شیدام الله» با تنظیم فردین لاهورپور به زبان کُردی که در همه تکیه و خانقاهای کُردستان خوانده می‌شود، آهنگ «دردی هجران» از آثار زنده‌یاد استاد سید علی اصغر کُردستانی در دستگاه نوا به زبان کُردی ، آهنگ «صلاه الله سلام الله» پنج ضربی به زبان ترکی استانبولی که از مولودی خوانی خانقاه حضرت بابا شیخ در ارومیه انتخاب شده است، آهنگ «محمد رسول الله» (ص) با شعر شیخ عبدالرحمان جامی به زبان فارسی، آهنگ «ای پناه عاصیان سویت پناه آورده‌ام» با شعر حضرت شیخ مولانا خالد نقشبندی عارف سرشناس اقلیم کُردستان به زبان فارسی، آهنگ «طلع البدر علینا» با تنظیم فردین لاهورپور، به زبان عربی که قدمتی 1400 ساله دارد؛ شعر «طلع البدر علينا» را مردم مدينه هنگام ورود مبارك پيامبر اكرم (ص) به این شهر سروده‌اند و با سرودن این شعر و خواندن این آهنگ از این حضرت استقبال کرده‌اند.
وی ادامه داد: همچنین آهنگ «الله الله یا الله» با قدمتی بیش از 150 سال که در تکیه و خانقاهای کُردستان خوانده می‌شود، در مقام سه‌گاه و به زبان کُردی، آهنگ «ما محرم سلطانیم» با قدمتی بیش از 300 سال که در تکیه و خانقاهای کرکوک خوانده می‌شود، با شعر شیخ عبدالرحمان خالص و به زبان فارسی، آهنگ «الله الله» به آهنگسازی استاد محمدرضا عزیزی از پیشکسوتان باسابقه موسیقی عرفانی و آیینی خانقاهای کُردستان و با تنظیم فردین لاهورپور، در مقام شور عربی و به زبان عربی و آهنگ «حبیب یا رسول الله» (ص) که در تکیه و خانقاهای کُردستان خوانده می‌شود، به زبان عربی از دیگر قطعات آلبوم موسیقی «محمد رسول الله» (ص) به شمار می‌روند.
وی افزود: نوازندگانی که در آلبوم موسیقی «محمد رسول الله» (ص) به هنرنمایی می‌پردازند، عبارتند از: استاد ارسلان کامکار ـ نوازنده ویولون، پیام عزیزی ـ خواننده، آهنگساز و نوازده دف، فردین لاهورپور ـ تنظیم‌کننده و نوازنده نی، باله‌بان و دیگر سازهای بادی، علیرضا دریایی ـ نوازنده ویولون، حسین رضایی‌نیا ـ نوازنده دف، نوید مثمر ـ نوازنده دیوان، سحر عباسی ـ نوازنده چنگ، مژگان حسینی ـ نوازنده قانون و سحاب تربتی ـ نوازنده تنبک.

گفتنی است، پیام عزیزی تاکنون 7 اثر موسیقایی، از جمله؛ آلبوم‌ «با قدسیان» با آهنگ معروف «الله مدد» به آهنگسازی استاد محمد جلیل عندلیبی، آلبوم «لبیک» به آهنگسازی زنده‌یاد استاد مجتبی میرزاده، آلبوم‌های «پیام عاشقان» و «ملکا» با همکاری نوازندگان ارکستر سمفونیک ایران، علی پژوهشگر و پاشا هنجنی و همچنین با همراهی اعضای گروه موسیقی کامکارها؛ سه اثر موسیقایی به نام‌های آلبوم‌ «بارگاه» به آهنگسازی و تنظیم‌کنندگی استاد ارسلان کامکار، آلبوم «سه‌روکی دل» (رئیس دل) و آلبوم‌ «خورشید مستان» به آهنگسازی و تنظیم‌کنندگی استاد هوشنگ کامکار را منتشر کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پیام عزیزی موسیقی آلبوم موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۷۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین و جذاب ترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام | عکس

به گزارش همشهری آنلاین، اینستاگرام چند قابلیت تعاملی جدید برای استوری معرفی کرده است که روش‌های اشتراک‌گذاری موسیقی، عکس و ویدیو را متحول می‌کنند.

براساس گزارش زومیت، جذاب‌ترین قابلیت جدید، Reveal نام دارد. با استفاده از این قابلیت، محتوای استوری تار می‌شود و حالتی رازآلود پیدا می‌کند و مخاطبان تنها با ارسال پیام خصوصی (DM) به شخصی که استوری را منتشر کرده است می‌توانند آن را ببینند.

آدام موسری، رئیس اینستاگرام، می‌گوید: «پیام‌های خصوصی بخش مهمی از این پلتفرم هستند و استوری و همین پیام‌ها عامل اصلی رشد اینستاگرام بوده‌اند. قابلیت Reveal گام بعدی در این مسیر است و بدون شک سازندگان محتوا از آن به‌عنوان ابزاری برای افزایش تعامل با استوری‌هایشان استفاده خواهند کرد.»

قابلیت دیگر، Frames نام دارد که یک افکت پولاروید روی تصاویر اعمال می‌کند. بدین ترتیب وقتی کاربران گوشی خود را تکان می‌دهند، عکس ظاهر می‌شود.

اینستاگرام قابلیت قالب‌بندی مبتنی‌بر موسیقی اضافه کرده که به کاربران امکان می‌دهد با استفاده از الگوها و تیترهایی نظیر «آهنگ مورد علاقه از آلبوم X» یا «اگر تا آخر عمر فقط می‌توانستی یک آهنگ گوش کنی، چه آهنگی انتخاب می‌کردی؟»، آهنگ‌ها را در استوری‌های خود به اشتراک بگذارند. این قابلیت بر پایه‌ی قالب‌های استوری مبتنی‌بر عکس ساخته شده است.

منبع: زومیت

کد خبر 849121 برچسب‌ها خبر مهم اینترنت - اینستاگرام اینترنت

دیگر خبرها

  • حجاج حال معنوی سفر زیارتی را از دست ندهند
  • وداع مردم خراسان شمالی با پیکر مرحوم عیسی بخشی
  • جذاب‌ترین قابلیت استوری اینستاگرام رونمایی شد
  • جدیدترین و جذاب ترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام
  • جدیدترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام + عکس
  • جدیدترین و جذاب ترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام | عکس
  • اولین فرمانده گردان در تیپ ۲۷ محمدرسول الله (ص) که بود؟
  • هم‌تیمی مسی لو داد: او خیلی انگلیسی بلد نیست
  • شنیدن ملودی‌های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب است
  • شنیدن ملودی های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب